Home>Activiteiten>Groeigroepen

Groeigroepen

Wij ontmoeten elkaar als gemeente tijdens de zondagsochtendsamenkomst en meestal om de twee weken in een groeigroep op een vaste avond bij de groeigroep leden thuis. We geloven in een gemeente die beide elementen biedt: een grote samenkomst in het gebouw en levende groeigroepen waar op beide plaatsen Gods aanwezigheid ervaren en beleefd kan worden.

‘Wat bied een groeigroep wat in de zondagochtend samenkomst niet heeft', zult u zich misschien afvragen? Hieronder zetten we op een rijtje wat de groeigroep u biedt:

Diepere contacten

In de groeigroep kan je bouwen aan diepere relaties met andere christenen. Dat gaat niet zo makkelijk op de zondagochtend, daarom worden al onze leden in een groeigroep ingedeeld. We willen namelijk niet dat iemand tussen de wal en het schip valt!

Verdere groei

Door samen op te trekken kan je leren van elkaar, je hebt andere christenen nodig voor je eigen groei. Ook Jezus trok op met 12 discipelen. Op deze manier waren zijn lessen niet alleen theoretisch maar ook praktisch. Zo willen we ook dat de groeigroep functioneert.

Praktische hulp

Als iemand gaat verhuizen, ziek is of een andere nood heeft dan willen we graag dat er hulp wordt geboden vanuit de groeigroep. Naast praktische hulp kan het soms ook betekenen dat iemand zijn of haar verhaal aan een ander kwijt wil. Wat is er mooier dan er in geestelijke en praktische zin voor een ander te zijn?

Dit zijn een aantal zaken die een groeigroep u biedt, maar we hopen natuurlijk ook dat u de groeigroep iets te bieden hebt! Uw komst en inbreng is nodig om een groeigroep levend te houden, nieuwe leden zijn dan ook meer dan welkom!

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je kennismaken met of deelnemen aan één van de groeigroepen? Vul dan onderstaande formulier in. We beantwoorden je vragen graag en zoeken met alle plezier een groep die bij je past. We adviseren echter wel om eerst twee introductieavonden te volgen alvorens je aan te melden voor een groeigroep.

Vul het aanmeldformulier in om je aan te melden voor een groeigroep.