Nacht van Gebed

25 mei 19:30 uur

Voor de vervolgde kerk

“Onze gebeden kunnen komen waar wij niet kunnen komen. Wanneer we bidden zijn er geen grenzen, geen gevangenismuren en geen gesloten deuren” - Anne van der Bijl

9-10 juni 2023 met spreker van Open Doors

Nacht van Gebed: op honderden plekken staan christenen stil bij het lijden én het geloof van hun broers en zussen in landen als Afghanistan, Noord-Korea, Iran, Syrië en Vietnam.

Vorm een biddende eenheid voor onze vervolgde broers en zussen.
Doe mee met de Nacht van Gebed op vrijdag 9 juni van 21:00 – 02:00 in ons kerkgebouw “Het Lichtbaken”

“Vertel de mensen die voor me hebben gebeden alsjeblieft dat ze me niet alleen bemoedigen, maar ook mijn geloof redden! Ik stond onder grote druk, zowel van de autoriteiten als van mijn eigen familie. Ik begon mij af te vragen: “Is het de moeite waard? Toen ik hoorde dat er wereldwijd mensen voor me baden, werd ik me ervan bewust dat ik tot een liefdevolle en veel grotere familie van God behoor”
_Amir, een voormalige gevangene -

Elk jaar houdt Open Doors de nacht van gebed om onze broers en zussen wereldwijd te ondersteunen.
We nodigen je van harte uit om mee te bidden op deze avond c.q. nacht, in zaal 4 van ons kerkgebouw. Je kunt op je eigen tijd weer naar huis gaan als je wilt. Op deze avond zal er ook een spreker aanwezig zijn van Open Doors.

Wil je thuis meebidden, dat kan natuurlijk ook. Als je een berichtje stuurt naar m.rispens@hccnet.nl ontvang je achtergrond informatie, o.a. nacht van gebed video´s om thuis ook mee te kunnen bidden.