Home>Actueel>Nieuws>Concerten Marcel en Lydia Zimmer 18 maart

Concerten Marcel en Lydia Zimmer 18 maart

22 februari 2018 19:00 uur

Platform Outreach, de interkerkelijke evangelisatie commissie in Buitenpost, organiseert op 18 maart twee geweldige concerten in het kerkgebouw van de Christengemeente van Buitenpost. Marcel en Lydia zullen ’s middags voor de kinderen een concert geven en ’s avonds voor de volwassenen. Tijdens Marcel zijn studie aan het conservatorium werd duidelijk (dat was ook zijn grootste verlangen) dat God zijn talenten wilde gebruiken om mensen mee te nemen in aanbidding. Niet alleen door het musiceren, maar ook door het schrijven van liederen, o.a. 'Onze Vader', 'Aan Uw voeten', 'Til mij op' en 'Heer, U bent altijd bij mij'.
Lydia wilde altijd schooljuf worden met de bedoeling de zending in te gaan om kinderen van zendelingen te onderwijzen. Tijdens haar studie leerde ze Marcel kennen. Hun gezamenlijke passie, aanbidden en musiceren, werd steeds duidelijker. 
In die periode waren ze allebei actief betrokken bij de Pinksterconferenties van Opwekking. Ze begonnen af en toe samen op te treden. Na het uitkomen van hun eerste cd  'Wat een liefde'  zijn ze steeds vaker in het land te vinden en tot op de dag van vandaag genieten ze er enorm van om samen met groot en klein te zingen voor God.
Voor meer informatie over de twee concerten zie www.christengemeentebuitenpost.nl/marcelenlydia
Hier kunt u ook uw tickets kopen.