Home>Langzaam starten activiteiten weer op

Langzaam starten activiteiten weer op

Diensten
Voorlopig gaan de  zondagse diensten nog niet door in de normale vorm. Het kerkgebouw zal op zondag niet toegankelijk zijn voor bezoekers. Wel zal er via het internet elke zondagmorgen om 10.00 uur een viering worden uitgezonden. Onze voorganager Matthias zal deze vieringen leiden afgewisseld door ons gemeentelid Theun van der Velde, waarbij ook muzikaal begeleiding zal zijn. De vieringen zullen via onze website christengemeentebuitenpost.nl worden ontsloten.

Mochten gemeenteleden de livestream via het internet niet kunnen volgen, dan raden we hen aan om bijvoorbeeld een dienst via de EO te beluisteren of te bekijken. Ook Family7 en Goednieuwsradio zijn opties.

Voor de kinderen van de Cornerstones is elke dienst een apart moment ingelast. Op de website vind je de verwerking van het verhaal.

Oproep tot gebed
We willen jullie allemaal oproepen om te bidden voor bescherming en bewaring van de kwetsbare groepen in onze gemeente. Ook de mensen die in de gezondheidszorg werken, bevelen we aan in jullie gebed. Verder is het goed om te bidden voor onze regering en andere beleidsmakers dat ze in wijsheid mogen handelen in deze crisissituatie.

Informatie
Tot slot willen we aangeven dat we de komende tijd via nieuwsbrieven en de website met jullie in contact zullen blijven en jullie blijven informeren over zaken die onze gemeente aangaan.

We wensen jullie ook van deze plek de Vrede van God toe!

Met hartelijke groeten,

de oudstenraad