Kerstpakkettenactie Diaconaal Platform

1 november 20:00 uur

Als diaconaal platform van de gezamenlijke kerken in Buitenpost zijn we gewend om elk jaar in december kerstpakketten uit te delen aan mensen die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Deze kerstpakketten hoeven niet persé naar mensen te gaan die naar een kerk gaan.

Als diaconaal platform zetten wij deze actie breder uit en vragen daarbij jouw hulp. Ken je een dorpsgenoot die wel een hart onder de riem of wat extra boodschappen rond kerst kan gebruiken, geef dan dit gezin of deze persoon op. Graag de naam en het adres van deze personen doorgeven. Dit kan tot 1 december a.s. via inekeantuma@fonteinkerkbuitenpost.nl.
Als je een adres doorgeeft is het ook de bedoeling dat je het pakket zelf ophaalt bij De Schakel (PKN) op donderdag 14 december en het bezorgt bij degene die je het voorgedragen.

Alles even op een rijtje:
Voor wie: voor inwoners in Buitenpost die een steuntje in de rug kunnen gebruiken
Wat: Kerstpakket
Opgave: tot 1 december a.s. bij Ineke Antuma via inekeantuma@fonteinkerkbuitenpost.nl Voor vragen kun je bellen met: 06-18378218
Wanneer klaar: De pakketten kunnen afgehaald worden op donderdag 14 december van 20.00 – 20:30 uur in de Schakel aan de Voorstraat in Buitenpost

Met hartelijke groet,
Het diaconaal platform