Home>Actueel>Nieuws>Worship Training Event - Unplugged Refresh

Worship Training Event - Unplugged Refresh

31 januari 2015 Worship Training Event - Unplugged Refresh

Er is niets zo lekker als een groot koud glas drinken op een hete zomerdag. In Johannes 7 nodigt Jezus ons uit om bij Hem te komen en te drinken - om vervult te raken met de Heilige Geest.

Hij belooft dat rivieren van levend water dan uit ons hart zullen gaan stromen. God heeft ons gemaakt met een honger en dorst naar Hem en Zijn nabijheid. We kunnen leren om onze harten te laten verfrissen in Zijn aanwezigheid - zo kunnen we toegerust worden om Hem en anderen om ons heen te dienen.

Unplugged Refresh is een trainingsdag voor hen die God (willen) dienen in muziek en aanbidding. Iedereen is van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Deze dag is bedoeld voor iedereen die een passie heeft voor lofprijs en aanbidding en mensen die dienen in hun gemeente door middel van muziek en techniek. Er is een mix van uitdagende seminars en masterclasses die geleid worden door aanbiddingsleiders, muziekdocenten en een ervaren geluidstechnicus. Na deze trainingsdag ben je bemoedigd en refreshed om te kunnen dienen in je eigen gemeente. 

Details

  • Datum: zaterdag 7 maart
  • Tijd: 10.00-16.00 uur
  • Adres: Marconistraat 5, Buitenpost
  • Kosten: €15,- (eten en drinken inbegrepen)
  • Aanmelden: worship.cgbuitenpost.nl

Voor vragen of extra informatie kan je contact opnemen met Ramona de Cock:
0511-844 155, ramonadc@live.co.uk