Home>Actueel>Nieuws>Themadienst met Gerald en Nelinda Troost

Themadienst met Gerald en Nelinda Troost

3 september 2016 Themadienst met Gerald en Nelinda Troost

“Of ik nu een lied schrijf, een coachinggesprek voer of een reis maak, mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aan doen. Mensen aanmoedigen, naast mensen staan, gelovigen troosten te midden van verwarring, vertwijfeling en verdriet. Ik doe niets liever dan mensen wijzen op de schoonheid van het evangelie en ik besef dat mijn muziek en mijn activiteiten krachtiger worden als ik Jezus centraal stel in alles.” 

Gerald Troost is een veelzijdige artiest uit de gospelscene, die de afgelopen jaren meer dan 100 nummers schreef en honderden concerten gaf. Hij trad onder andere op tijdens de EO-jongerendag en het Flevo Festival en was te horen op Yorin, Radio 2 en Radio 3 en nog vele andere omroepen en evenementen. 

Als vijftienjarige werd hij verliefd op Nelinda Koudijs. Al bij één van de eerste dates beloofde Gerald met haar te trouwen, waarmee ze eerst nogal werd overrompeld, maar wat later wel werkelijkheid werd. Nelinda zingt mee in de band, is co-writer van een aantal songs en helpt bij administratie en organisatie. Samen hebben ze drie kinderen. 

Op zondagavond 25 september aanstaande komen ze naar Buitenpost om een themadienst te verzorgen. Het thema zal zijn: ’Sterk in God’. De toegang is gratis en het begint om 19.30 in Het Lichtbaken. Iedereen is van harte welkom!