Home>Actueel>Nieuws>OPWEKKING 7 t/m 10 juni 2019 – KAMPEREN

OPWEKKING 7 t/m 10 juni 2019 – KAMPEREN

24 januari 2019 17:00 uur OPWEKKING 7 t/m 10 juni 2019 – KAMPEREN

Het nieuwe jaar is nog maar net van start gegaan, maar het is goed om alvast vooruit te kijken en plannen te maken. Dit bracht ons op het idee om deze oproep te plaatsen.

Van vrijdag 7 juni t/m maandag 10 juni 2019 vind de Pinksterconferentie Opwekking plaats nabij Biddinghuizen. Tijdens dit weekend kamperen er duizenden kampeerders op het Opwekking terrein. Nu leek het ons erg leuk om met een grote groep kampeerders die kant op te gaan. Vanuit de Christengemeente Buitenpost zijn er al een aantal gezinnen die jaarlijks hun caravans en tenten opzetten, maar er is ruimte genoeg voor nog meer enthousiastelingen!

Vandaar deze oproep: wie gaan ermee met ons?

Jong en oud is welkom! (en alles er tussen in). Om je als groep aan te melden zijn er minimaal 25 personen nodig. Aanmelden kan zelfs al vanaf 1 februari; het op tijd aanmelden samen met de groep samenstelling hebben invloed op de plek die je krijgt toegewezen op het terrein. De info omtrent het kamperen is te vinden op de website van Opwekking:  www.opwekking.nl/conferenties/pinksterconferentie

Opgave en/of info kan naar ons worden gemaild via  kamperenopwekking2019@gmail.com . Graag reageren voor 10 februari zodat we de groep op tijd aangemeld krijgen.

Het streven is om de groep uiterlijk 20 februari aangemeld te hebben. Laten we er samen een gezellig Opwekking Pinksterweekend van maken! Wanneer de financiën nou een drempel zijn om je aan te melden, laat je dat dan niet weerhouden om toch even te reageren. Mogelijk is er een oplossing hiervoor te bedenken.

Met vriendelijke groet,

Harm en Louisa Penninga

Bij vragen even bellen of appen: 06 29 58 14 88 (Harm)  of   06 23 53 09 79 (Louisa)