Home>Actueel>Nieuws>Oproep voor (nieuwe) Compassion-sponsors

Oproep voor (nieuwe) Compassion-sponsors

25 juni 2016 Oproep voor (nieuwe) Compassion-sponsors

Op het magneetbord in onze hal hangen veel foto's van gesponsorde kinderen. Zou uzelf eens willen controleren of uw kind(eren) nog in of vlakbij het goede land hangt? Soms is het even “dringen”, maar er kunnen er wel meer bij toch?

Compassion is een Christelijke kindhulpverleningsorganisatie die in samenwerking met de plaatselijke kerken kinderen gezonde voeding, medische zorg en scholing geeft. En bovenal de liefde van Jezus.

Tijdens het Strânhiemfestival en de Pinksteropwekking in Biddinghuizen is er veel aandacht besteed aan Compassion. Tiemen Westerduin, bekende spreker van Compassion heeft in Opende de noodzaak laten horen hoe belangrijk het is om kinderen te sponsoren om hen zo een betere toekomst te kunnen geven. In Biddinghuizen was er zelfs een Compassioncafé. Uit vorige jaren is gebleken dat er bij zulke gelegenheden veel nieuwe sponsors bijkomen, zo gaaf!!

Door onze sponsorreizen naar India en Burkino Faso zagen we dat je door een kindje te sponsoren je de hele familie helpt. Weet, dat je niet alleen het kind uit de grootste armoede haalt, maar ook de armoede uit het kind. En... de brieven die je schrijft worden gekoesterd.        

Bent u misschien ook een kindje gaan sponsoren of zit u er nog over na te denken? Als u het fotootje ook op het magneetbord wilt hebben kunt u contact opnemen met ons. Eppie en Boukje Rauwerda (erauwerda@canaldigitaal.nl)