Home>Actueel>Nieuws>Oproep BHV-ers en EHBO-ers

Oproep BHV-ers en EHBO-ers

15 mei 2015 Oproep BHV-ers en EHBO-ers

Zoals veel organisaties heeft ook de Christengemeente Buitenpost een calamiteitenplan. Zo kan direct worden ingegrepen tijdens een situatie dat er iemand onwel wordt, een brand uitbreekt of andere calamiteiten. Op deze manier kan er veel leed worden voorkomen bij mensen die deelnemen aan onze diensten of andere activiteiten.

Om dit plan uit te kunnen voeren zijn BHV-ers en EHBO-ers nodig. Met name bedrijfshulpverleners leren tijdens een gevolgde cursus een beginnende brand te bestrijden, eerste hulp te verlenen en personen uit een pand te evacueren. In het plan is bepaald dat er twee BHV-ers  (of een combinatie van een EHBO-er en een BHV-er) aanwezig dienen te zijn. Ondanks eerdere oproepen is de lijst met BHV-ers feitelijk te kort. Hierdoor moeten mensen te vaak ingeroosterd worden.
Graag zouden we zien dat deze lijst uitgebreid wordt met nog een aantal namen. Voelt u zich geroepen en bent u van mening dat veiligheid een zaak van ons allen is?  Bent u bovendien in het bezit van een geldig BHV- of EHBO-diploma dan graag aanmelden bij onderstaande personen.
Meint van Dijk coördinator BHV: meintvandijk@upcmail.nl
Roland Kooiker coördinator pijler Groeien: kooiker.roland@gmail.com