Home>Actueel>Nieuws>Namens T!S...

Namens T!S...

28 oktober 2016

Héél hartelijk dank voor het meedenken, meebidden en meewerken aan het Loofhuttenfeest! Met deze woorden hebben we de notulen van de laatste vergadering afgesloten.

Op 26 april j.l. legde T!S een plan voor aan jullie als gemeente: We wilden het Loofhuttenfeest vieren met een leuke ontdekkingstocht, maar beseften ons ook dat er dan onderwijs moest komen, zodat de hele gemeente mee zou mogen ontdekken, leren, werken en vieren. Hoe mooi zou dat zijn!

In de afgelopen tijd hebben we een beetje meer inzicht gekregen in dit najaarsfeest van God. Er was zoveel moois, teveel om in één keer zichtbaar te krijgen. Maar dat dit feest niet alleen voor Gods volk is maar (straks) ook voor ons, gelovigen uit de volken, hebben we gelezen en gehoord. Wat een rijkdom!

Er bleven veel vragen over, mdat Gods Woord zoveel diepgang heeft. Als God zegt: "Zet de pin van je soeka niet te vast, hang niet teveel aan wat jij bedenkt want Ik heb nog meer in petto." Wat doen wij dan? Mogen pelgrims met vragen erbij? Is Zijn uitleg welkom? Mag Hij die de vastgestelde tijden, ook de feesttijden, bedacht heeft, erbij? Wij zeiden: JA!  Samen hebben we het Loofhuttenfeest gevierd. Het was bijzonder!

We kijken in dankbaarheid om. Jullie gebeden hebben ons gedragen! We kijken vanuit onze ‘aardse tent’, onze Loofhut, omhoog, want alle eer komt God toe! En we kijken vooruit naar de dag dat de Koning komt en dit feest werkelijk in vervulling gaat!       - Team voorbereiding Loofhuttenfeest en T!S