Home>Actueel>Nieuws>Nacht van Gebed: Wees wakker!

Nacht van Gebed: Wees wakker!

28 mei 2015 Nacht van Gebed: Wees wakker!

Christenen in Irak, Somalië en Noord-Korea hebben dagelijks te maken met angst, dreiging en geweld. Laat u zich nog raken door het lijden van onze broers en zussen? Wees wakker! Bid voor hen tijdens de Nacht van Gebed van 5 op 6 juni in Buitenpost. 

“Moedig ons aan om vol te houden, bid voor ons”, zegt de Iraakse pastor Douglas. Hij doet wat hij kan voor Iraakse vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor Islamitische Staat. Tijdens de Nacht van Gebed in Buitenpost en andere plaatsen in Nederland en Vlaanderen, blijven christenen één nacht wakker om te bidden voor de Vervolgde Kerk. 

Gelooft u dat uw gebed impact heeft op de levens van christenen in het Midden-Oosten en daarbuiten? Wees wakker en moedig hen aan in gebed! Tijdens de Nacht van Gebed wordt er gebeden voor verschillende landen. Naast de informatie en gebedspunten uit de gebedsboekjes, zijn er aansprekende filmfragmenten. Halverwege de nacht is er een live-verbinding met christenen uit Noord-Korea en Syrië. Doe mee aan de Nacht van Gebed in Buitenpost. 

Wanneer? 5 op 6 juni. Op verzoek van trouwe bidders voor de vervolgde kerk beginnen we om 8 uur 's avonds. Hopelijk kunnen er zo meer mee doen er wordt in blokjes van tien minuten voor elk onderwerp gebeden steeds afwisselend met een filmpje en om de 2 uur houden we even pauze.
Waar? Fonteinkerk Achtkant 48.
Hoe laat? 20.00 uur tot 01.00 uur.

Neem voor vragen contact op met: Wiepke Terpstra (0511-542440) of Manfred Rispens (m.rispems@hccnet.nl)
Meer informatie: www.nachtvangebed.nl