Home>Actueel>Nieuws>Loofhuttenfeest 2016: wat staat er nog te geb…

Loofhuttenfeest 2016: wat staat er nog te gebeuren?

14 oktober 2016

Na de mooie dienst van 2 oktober waarin we meegenomen werden door prachtige aanbiddingsmuziek en uit Gods woord mochten leren wat het Loofhuttenfeest ons wil zeggen, willen we ons nu richten op wat komen gaat.

De Jeugd van Vroeger heeft al een gezellige en leerzame ochtend gehad en bij de Cornerstones wordt nog volop gewerkt aan hun soeka’s.

Op zaterdagochtend 22 oktober worden de loofhutten die de kinderen gemaakt hebben, buiten geplaatst.

Zaterdagmiddag 22 oktober is er een Interactief Leerhuis. Jaap de Vreugd en Ferdinand van Neerbos geven uitleg over o.a. welke rol Jezus vervult in het Loofhuttenfeest (n.a.v. Johannes 7) en gaan in op vragen die er spelen rondom dit thema. Jullie zijn van harte welkom vanaf 13.15 uur in het Lichtbaken. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur en is o.l.v. Johan Bouwer.

Zondag 23 oktober sluiten we het Loofhuttenfeest af met een Gezinsdag. Om 10.00 uur is er een feestelijke kinderdienst en aansluitend eten we soep en broodjes. Daarna gaan we op ‘ontdekkingstocht’. De tocht is een kleine 5 kilometer en jullie worden verzocht oude schoenen of laarzen mee te nemen. Kinderwagen of rolstoel…alles en iedereen kan meedoen! Deze ontdekkingstocht neemt jullie mee op reis langs verschillende thema’s die horen bij het Loofhuttenfeest. Horen en doen zijn in het Hebreeuws één! Na de tocht is er muziek, koffie en thee en lekkere hapjes.

Dus…Van HARTE uitgenodigd!!