Home>Actueel>Nieuws>Ladies Special 1 november

Ladies Special 1 november

30 oktober 2015 13:00 uur Ladies Special 1 november

Zondag 1 november is er weer een Ladies Special, met als thema 'Gods hart voor prostituees'. Verder gaan we zingen, is er tijd voor een ontmoeting met elkaar en is er uiteraard iets lekkers.

Janny Huizenga komt daarover vertellen en ze schrijft zelf:
"Met het team van 'Hope for Friesland', bezoeken we de vrouwen die in de prostitutie werken in Friesland, Sneek, Heerenveen en Leeuwarden. Zelf ga ik elke woensdag op bezoek in Groningen. 
We willen graag bij deze vrouwen zijn en Gods liefde daar brengen. Want we weten zeker dat Zijn Vaderhart naar hen uit gaat! We willen graag daar op die donkere plekken Zijn licht brengen! Dit werk doen we onder de paraplu van Unite in Christ.  Op de Ladies Special wil ik graag iets vertellen over de situatie waarin deze vrouwen leven en ook waarom wij hen opzoeken. Ook wil ik graag iets vertellen hoe God ingegrepen heeft in mijn leven, hoe ik Zijn liefde heb leren kennen en hoe Hij, in Zijn liefde, mij riep om die liefde weer door te geven. God roept ons allemaal om Zijn liefde te verspreiden. Zijn liefde als een aangename geur."

Het is goed om ons te laten inspireren door wat andere vrouwen uit liefde doen. 
Deze avond begint om 19.30 uur en is in het Lichtbaken. We rekenen op jou!