Home>Actueel>Nieuws>Kunst in de kerk

Kunst in de kerk

13 mei 2016 Kunst in de kerk

Tijdens de Buitenposter feestweek (28 juli t/m 3 augustus) zal de Kruiskerk aan de Voorstraat weer omgetoverd worden tot een grote expositieruimte. 

Helpt u weer mee dit tot een mooi geheel te maken? Meld uzelf of uw vriend/vriendin aan alsdeelnemer. De commissie geeft voorrang aan diegenen uit ons dorp die nog niet eerder aan deze expositie hebben meegedaan. Maar oudere exposanten zijn natuurlijk ook van harte welkom om deel te nemen. De commissieleden zullen alle exposanten bezoeken om gezamenlijk maximaal 5 werken uit te kiezen voor de expositie.

Aanmelding is mogelijk per telefoon of mail, tot uiterlijk 1 juni bij onderstaande commissieleden. Het zou prettig zijn als u één of meerdere foto’s meestuurt van het werk en de afmetingen. Dat vergemakkelijkt voor ons de indeling van de beschikbare ruimte.

Voor wat hoort wat. Van degenen die een kunstwerk presenteren vragen wij minimaal een dagdeel gastheer/gastvrouw te zijn en dan iets te vertellen over de werken die er hangen en koffie/thee aan te bieden aan de bezoekers.

Commissieleden:
Loes van Dam (loesvandam@hetnet.nl, tel: 0511-402625)
Anja Kuipers (anja-w- kuipers@hotmail.com, tel: 0511-842423)
Roeli Winter (roeliwinter@hotmail.com, tel: 0511-541453)
Jacomijn Steen (jacomijnsteen@gmail.com tel: 06 36189312)