Home>Actueel>Nieuws>Kerstpakkettenactie

Kerstpakkettenactie

26 november 2015 Kerstpakkettenactie

Net als andere jaren is er ook dit jaar weer een kerstpakkettenactie die wordt gehouden door Hart voor Buitenpost, het samenwerkingsverband van de gezamenlijke diaconieën van de kerken in Buitenpost.

Voor wie een kerstpakket? 
Wij vragen u namen door te geven van mensen in uw omgeving die in financiële krapte verkeren of die volgens u om andere ernstige redenen wel wat steun kunnen gebruiken rond de feestdagen.
Aanstaande zondag 29 november worden de briefjes uitgedeeld waarop u de naam en het adres van die persoon of dat gezin kunt aangeven. U dient eveneens uw naam en telefoonnummer door te geven en aan te geven of u het kerstpakket zelf wil brengen. 
Het doorgeven van personen of gezinnen die volgens u een kerstpakket moeten ontvangen kan tot uiterlijk zondag 6 december. Op deze zondag kunnen de briefjes vóór de dienst worden ingeleverd (diaconie staat dan bij de ingang). 
Heeft u geen briefje gekregen of bent u die zondag niet in de dienst? U kunt voornoemde gegevens ook tot uiterlijk 6 december 2015 14.00 uur mailen naar sjoertje_bergsma@hotmail.com.
Voor de goede orde wordt opgemerkt dat de verstrekte gegevens alleen worden gebruikt om het aantal samen te stellen kerstpakketten te bepalen én eventuele dubbele aanmeldingen te ondervangen. 

Vullen van de kerstpakketten
De kerstpakketten moeten natuurlijk ook goed worden gevuld. Daar hebben we uw hulp bij nodig. U kunt de volgende producten op zondag 13 december a.s. inleveren voorafgaande aan de dienst. De diaconie zal bij op deze datum bij de ingang staan om de producten in ontvangst te nemen. U kunt de volgende producten meenemen: koffie, thee, suiker, koffiemelk, yogidrink, chocolademelk, beschuit, roomboter, hagelslag, pak frisdrank, koekjes, snoepgoed of chocola, chips of borrelnootjes, toastjes.