Home>Actueel>Nieuws>Jeugdwerk

Jeugdwerk

22 november 2019 20:00 uur

Hoi iedereen!

Het is alweer meer dan een maand geleden dat ik mocht starten in onze gemeente als jeugdwerker. Eerst nog naast een baan als kerkelijk werker in Grijpskerk, maar vanaf half november kan ik mijn focus helemaal leggen op het werk hier en alle toffe ideeën die er zijn omtrent het jeugdwerk. En dat zijn er genoeg!! Komend jaar wordt een seizoen van lekker eten (koken) met elkaar, gezellige avonden, bidden voor en met elkaar, sport, spelletjes, de Bijbel ontdekken, film kijken en nog veel meer!

Als team jeugdwerk zien we ernaar uit om alle jongeren te ontmoeten en genieten we enorm van de ontmoetingen op zondagavond. Binnenkort komt het rooster van de jeugdmeetings seizoen 2019/2020 uit en wordt deze meegegeven aan alle jongeren. Mag ik de ouders vragen deze ook mee te nemen in jullie weekplanningen? Bemoedig je jeugd om te gaan en samen met andere jongeren te ontdekken hoe geweldig onze God is en wat Hij aan ieder van ons persoonlijk wil geven.

Nog een SAVE THE DATE voor in de agenda’s van alle ouders: maandagavond 02 december organiseer ik een avond voor een wederzijdse kennismaking. Wees van harte welkom om andere ouders en mij te ontmoeten en samen te sparren over het jeugdwerk. We starten om 20.00 uur en sluiten 21.30 uur weer af.

Verder zoeken we voor één keer per maand mensen die een lekkere soep willen maken voor de jeugdmeetings. We gaan één keer per maand koken met de jeugd en één keer per maand soep met broodjes eten. Wil jij/ wilt u bijdragen aan super gezellige jeugdmeetings en de jongeren laten proeven welke overheerlijke soep jij/ u kunt maken?! Geef je/ u dan op om een soep te koken via jeugdwerker@christengemeentebuitenpost.nl. Alvast bedankt!!

Mocht je vragen, opmerkingen, ideeën hebben omtrent het jeugdwerk; spreek me maar aan als je me ziet of stuur me een appje/ mailtje.

Gods Bless,
Jeltje