Home>Actueel>Nieuws>Jeugdweekend 25-27 september

Jeugdweekend 25-27 september

6 augustus 2015 Jeugdweekend 25-27 september

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer zover: het altijd gezellige en enerverende jeugdweekend! 

Ook dit jaar belooft het jeugdweekend weer een groot feest te worden. Het absolute hoogtepunt van het kerkseizoen! Want wat is er nu leuker om samen met alle ander jeugd, tieners en jongeren een heel weekend op pad te gaan en onwijs veel plezier en lol te hebben? Niks dus!

Dit jaar staat het jeugdweekend in het teken van het thema ‘Ongekend talent’. Tijdens dit weekend ga je ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe jij die in kunt zetten voor God. We vertrekken op vrijdag 25 september vanaf de kerk rond het eind van de middag richting onze accommodatie in Gorredijk. Welke accommodatie dit precies is, blijft nog een verrassing. Op zondag 27 september zullen we ergens in de middag weer terugkomen. De kosten voor dit weekend bedragen €35,- p.p. Uiteraard willen we graag weten hoeveel mensen er mee gaan. Daarom kun je je binnenkort opgeven op de site van het jeugdweekend: www.jeugdweekend.christengemeentebuitenpost.nl. Houd deze site ook goed in de gaten voor aanvullende informatie. Hierop zal onder andere komen te staan wat je zoal mee moet nemen. De ouders willen wij vriendelijk verzoeken om bij het opgaveformulier aan te geven of u kunt rijden, of niet. Op deze manier krijgen we een goed beeld van de hoeveelheid chauffeurs. Opgeven is mogelijk tot en met 18 september.

Zoals gezegd lijkt het jeugdweekend nog ver weg, maar zet de data alvast goed in je agenda en houd de site in de gaten! Dit mag je namelijk niet missen!

P.S.: Kom ook naar de sportdag op 16 augustus! Zie de nieuwsbrief en de site voor meer informatie.