Home>Actueel>Nieuws>Jeep van der Schoot op woensdag 15 maart in H…

Jeep van der Schoot op woensdag 15 maart in Het Lichtbaken

6 maart 2017 13:00 uur Jeep van der Schoot op woensdag 15 maart in Het Lichtbaken

Jeep van der Schoot is 38 jaar en schrijft onder meer boeken en artikelen over profetiën uit de Bijbel die betrekking hebben op Gods weg met de gemeente, het volk Israël en de wereld. 

Het Zoeklicht

Vanaf zijn 22ste is hij serieus begonnen met het bestuderen van de Bijbelse profetieën. Daar is hij tot op de dag van vandaag bijna dagelijks mee bezig. Uitgeverij Het Zoeklicht heeft zijn studieverklaring over Openbaring in de vorm van een boek uitgebracht (juni 2011). De titel van dit boek is: De Koning komt! - Hoe zal het aflopen? Hiervan is ook de tweede druk uitverkocht! In september 2012 verscheen bij dezelfde uitgever Daniël-Gods weg met Israël en de volken. Dit boek heeft Van der Schoot samen met Ds. Dick M. Stichter geschreven.

De Koning komt

In september 2014 t/m maart 2016 schreef hij elke twee weken een artikel voor in het magazine Het Zoeklicht. In die periode heeft hij het boek Openbaring behandeld. Omdat het boek "De Koning komt" al geruime tijd was uitverkocht, is deze artikelen serie uit Het Zoeklicht in boekvorm gebundeld. Het is een geheel nieuwe uitgave over Openbaring geworden. Vrijwel alle teksten zijn herschreven en alle illustraties zijn nieuw werk (van Jos Vanspauwen, uit België). 

Op de Israëlavond in Buitnepost zal hij verder ingaan op het thema De Koning komt. Meer informatie over de avond: 0511-542440