Home>Actueel>Nieuws>Introductieavond Alpha cursus 20 april

Introductieavond Alpha cursus 20 april

16 april 2015 Introductieavond Alpha cursus 20 april

Dit voorjaar hebben we in ons dorp opnieuw een Alpha cursus gehouden. De laatste avond, op 20 april a.s., willen we een feestelijk tintje geven en iedereen uitnodigen die wat meer over Alpha wil weten of misschien overweegt om deel te nemen aan de volgende Alpha die we na de zomervakantie weer willen gaan starten.

Heb je een collega, vriend, kennis, buurman of sportmaatje, met wie je dat gesprekje laatst had over “is er meer?”, over de zoektocht naar geluk, naar vragen over de zin van het leven, of dat er misschien wel meer is tussen hemel en aarde? Of een ‘simpele’ vraag over het lijden in de wereld … Overweeg dan of je misschien samen aan de Alpha kunt gaan deelnemen, aar misschien leven deze vragen ook bij jezelf … Ook dan ben je van harte welkom!
Bij de Alpha krijgt iedereen de mogelijkheid om in tien bijeenkomsten en een weekend op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk! Onze Alpha (die gesteund wordt door de Christengemeente, de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) en de Protestante Kerk) wordt in een mooie zorgboerderij gehouden. Alpha is gratis en dat is inclusief een maaltijd!
Een aantal deelnemers van de laatste Alpha willen op de feestavond iets vertellen over hoe zij dit hebben ervaren. Het thema van de avond heeft de prikkelende titel: “Het christelijk geloof - saai, onwaar en achterhaald?”.
Als je van plan bent te komen, meld je dan aan via alpha@butterfly.nu, graag uiterlijk zondag 19 april. De avond wordt gehouden in de Fonteinkerk (De Achtkant 48) en begint om 18:30 uur met de maaltijd. Het is daarom handig dat iedereen zich hiervoor even aanmeldt, zodat we weten op hoeveel eters we moeten rekenen.

Namens het Alpha-team,
Amo Draijer