Home>Actueel>Nieuws>Interkerkelijk volleybaltoernooi 2017

Interkerkelijk volleybaltoernooi 2017

12 mei 2017 Interkerkelijk volleybaltoernooi 2017

Wegens groot succes wordt dit jaar op zaterdag 20 mei weer een ontzettend leuk en gezellig volleybaltoernooi georganiseerd voor de kerken in Buitenpost.

Het toernooi bestaat uit twee delen. Voor de kinderen van groep 5 t/m 8 wordt er een clinic gegeven. De clinic begint om 14:30 en is om 15:30 weer afgelopen. Hoe de clinic eruit ziet is nog een verrassing. Het tweede deel is vanaf 12 jaar en ouder. Het is de bedoeling dat je zelf een team maakt. Voor de teams gelden er twee regels: een team bestaat uit minimaal 6 spelers en er moeten minimaal 2 meisjes/vrouwen in het team zitten.

Het toernooi begint om 16:00 en zal rond 20:00 weer afgelopen zijn. De kantine is open! Omdat het toernooi voor alle kerken is, verwachten wij veel teams. Er kunnen maximaal 18 teams mee doen. Het is belangrijk dat je jouw team snel opgeeft!

Opgeven: een mail sturen naar gerdavandijk1@hotmail.com

  • Opgave kinderen: voor en achternaam + een telefoonnummer van je ouders/verzorgers (mocht er wat gebeuren).
  • Opgave ‘volwassenen’: Jullie team naam (wees creatief) + aantal jongens en meisjes in jouw team. Ongeveer een week van te voren zal het wedstrijdschema bekend worden.

Kosten zijn 30,- per team, de kinderen gratis. Graag dit bedrag contant meenemen, betalen bij de wedstrijdtafel tijdens het toernooi.

Jullie doen toch ook mee?