Home>Actueel>Nieuws>Interkerkelijk Gospelkoor Buitenpost

Interkerkelijk Gospelkoor Buitenpost

15 september 2017

De zomervakantie is weer voorbij. Voor de zomervakantie zijn we in Buitenpost voorzichtig gestart met een nieuw gospelkoor. Eigenlijk een spontaan initiatief wat resulteerde in het gegeven dat er op een aantal maandagavonden een groep van rond de 15 mensen bij elkaar kwam om te zingen. Dat is een mooi aantal maar we kunnen er best nog wat zangers bij gebruiken.

Bijzonder was de klik die er al snel ontstond, terwijl de groep bestond uit mensen van verschillende leeftijden, uit verschillende dorpen en vanuit verschillende (kerkelijke) achtergronden. De ontspannen begeleiding van dirigent Auke Willem Kampen draagt daar zeker aan bij. 

We zingen een grote verscheidenheid aan liederen. Zowel Nederlands als Engels, rustig als uitbundig, koorliederen als meerstemmige liederen uit de Opwekkingsbundel en Hillsong. Bijzonder is dat we ook liederen zingen die door de dirigent zelf geschreven zijn. Wij hopen op maandag 25 september weer te starten met de wekelijkse repetities.  

Ondanks dat we al een mooi aantal leden hebben kunnen we best nog wat zangers gebruiken. Dat mag van alle partijen. Zing je sopraan, dan word jij in het bijzonder uitgenodigd om met ons kennis te maken. Ook mensen die een muziekinstrument bespelen zijn welkom, speel je piano, gitaar of kun je drummen, meld je gerust aan. 

Wij oefenen op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de Fonteinkerk, Achtkant 48 in Buitenpost. Heb je nog vragen stel ze gerust, een keertje vrijblijvend kijken en luisteren mag natuurlijk ook altijd.

Voor vragen of inlichtingen:

Cornelis Visser

Zegge 6, Buitenpost
06-23852699
cornelis.visser@hetnet.nl