Home>Actueel>Nieuws>Informatieavond ouders op 25 september

Informatieavond ouders op 25 september

15 september 2017

Als jeugdwerk van deze gemeente proberen we de ouders te ondersteunen bij de geloofsopvoeding van hun tieners en jongeren. Maar hoe doen we dat op de best mogelijke manier? Waar hebben ouders en hun kinderen behoefte aan? Waar wordt thuis over gesproken en waar zou het in het jeugdwerk over moeten gaan?

Als ouder hebt u vast wel ideeën over hoe jeugdwerk en gezin elkaar kunnen versterken en samenwerken. Tegelijkertijd zijn we als Team Jeugd ook bezig om plannen te maken voor het komend seizoen en hopen we een beroep op u, als ouder, te mogen doen.

Uitnodiging voor alle ouders
Daarom houden we op maandag 25 september om 20.00 uur een informatieavond voor ouders in Het Lichtbaken. Ondermeer via deze weg willen we als Team Jeugd alle ouders hiervoor uitnodigen. Ook als uw tiener(s) het afgelopen seizoen niet is/zijn geweest hopen we op uw komst. Als Team Jeugd, en ik als jeugdwerker, willen we graag alle ouders ontmoeten en horen wat we kunnen doen om de jeugd zo goed mogelijk te bereiken en bedienen. We hopen op een gezegend seizoen waarin we hopen dat de jeugd verder mag groeien in hun relatie met Jezus.

Namens Team Jeugd,

Peter Poort – jeugdwerker