Home>Actueel>Nieuws>Haken en breien; presentatie ge(m/h)aakte spu…

Haken en breien; presentatie ge(m/h)aakte spullen 30 okt

28 oktober 2016

Zoals bij vele van u bekend is, zijn een groot aantal dames aan het haken en breien voor het goede doel. Dit jaar hebben we spullen gemaakt voor een kindertehuis in het dorp Vanadzor Armenië. In dit tehuis wonen ongeveer 80 kinderen die wees zijn.

De kinderen worden hier liefdevol opgevangen. Helaas is het tehuis oud en triest en hebben de kinderen weinig spullen. De groep dames is enthousiast aan de slag geweest. Inmiddels zijn voor alle kinderen een deken, een sjaal en een muts én een knuffel klaar! De dekens zullen op korte termijn naar Armenië worden verzonden, zodat ze hopelijk eind november daar zijn. De knuffels zullen worden meegenomen door Bram van Dijke en persoonlijke worden uitgedeeld.

Vele van u hebben het afgelopen jaar garen gedoneerd voor dit project. Daar zijn we u enorm dankbaar voor. Geweldig! Daarom willen we - voordat de spullen naar Armenië worden verzonden - graag aan u laten zien wat er allemaal gemaakt is. Op zondag 30 oktober a.s. zullen de gemaakte spullen in de kerk liggen en kunt u ze bewonderen. Tijdens deze dienst wordt tevens dit project toegelicht.