Home>Actueel>Nieuws>Global Leadership Summit (GLS) – 6 & 7 nove…

Global Leadership Summit (GLS) – 6 & 7 november Drachten

27 oktober 2015 12:00 uur Global Leadership Summit (GLS) – 6 & 7 november Drachten

Het is weer bijna zover, de Global Leadership Summit! Dit is een jaarlijks terugkerende conferentie die georganiseerd wordt vanuit de Willow Creek Association.

Vanuit onze gemeente gaat er elk jaar een groep mensen naar toe die tijdens deze dagen geïnspireerd en bemoedigd worden in de bediening die ze binnen de gemeente uit mogen voeren.
De tweedaagse conferentie is vooral bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap of die zich hierin wil ontwikkelen.

Ten diepste zijn we allemaal leiders. We oefenen allemaal een bepaalde mate van invloed uit. Op welke plek je ook leidinggeeft, de Summit is een conferentie op topniveau en een bron van inspiratie die je helpt groeien en je grotere visie te ontdekken: de reden waarom God je heeft geroepen. Je visie bepaalt je richting en helpt je recht op je doel af te gaan. Kom naar de GLS en ontdek hoe je jouw visie kunt vertalen in dagelijkse keuzes!

De GLS vindt op vrijdag 6 november en zaterdag 7 november plaats in Drachten, en duurt van 09.00-17.00 uur (vrijdag) en van 09.00-16.30 uur (zaterdag).

Opgave en praktische informatie

Ga je mee naar de GLS? Er zal dit jaar zeker weer een groep vanuit de Christengemeente naar toe gaan. Heb je interesse? Geef je dan zelf op via deze link: http://www.willowcreek.nl/site/wat-we-doen-gls/global-leadership-summit/274-gls-registratie/705-aanmelden

Wanneer je je hebt opgegeven, geef dit dan ook door aan Corien Bijma, corienbijma@outlook.com / 06244493069. Je krijgt dan een mail met informatie vanuit de gemeente en dan kunnen we praktische zaken zoals vervoer als groep met elkaar regelen. Opgeven graag vóór 18 oktober!

Meer informatie over de GLS vind je via deze link: http://www.willowcreek.nl/site/wat-we-doen-gls/global-leadership-summit/273-gls-nieuws/675-impressie-gls