Home>Actueel>Nieuws>Gewijzigde openingstijden Het Lichtbaken

Gewijzigde openingstijden Het Lichtbaken

9 december 2016

Vanaf deze week zijn de reguliere openingstijden van Het Lichtbaken gewijzigd. In plaats van op dinsdagochtend zijn we (Matthias Deleu en Ryan Wilzing) nu op donderdagochtend aanwezig van 10.00 uur tot 12.15 uur. Aan de openingstijden op de woensdag verandert niets. Dan zullen we aanwezig zijn van 10.00 uur – 12.15 uur en van 13.30 uur – 16.30 uur (behoudensonvoorziene omstandigheden uiteraard).
Ook de tijden van het inloopspreekuur op woensdagmiddag zijn, na voortschrijdend inzicht, iets gewijzigd, namelijk van 14.15 uur – 15.45 uur.

Op heel korte termijn zal zaal 5 in een nieuw jasje worden gestoken. Om ons werk goed te kunnen doen, wordt deze zaal ingericht als kantoor waar eerst twee en later drie werkplekken gecreëerd zullen worden. Op termijn zal ook de nieuwe jeugdwerker namelijk hier zijn of haar werkplek hebben. Daarnaast wordt er in deze kantoorruimte een (vergader)tafel geplaatst met tien stoelen. De kantoorruimte is daarmee, buiten de genoemde kantoortijden om, ook geschikt voor vergaderingen en andere bijeenkomsten van maximaal tien personen.