Home>Actueel>Nieuws>Durf jij een geheime kerk te bezoeken?

Durf jij een geheime kerk te bezoeken?

28 mei 2016

Wat blijft er over als alle uiterlijke vertoon wegvalt? Die vraag gaan we onderzoeken op vrijdagavond 3 juni in de regio Drachten. Dan vindt een nieuwe editie van de Geheime Kerk plaats. We kunnen veel leren van de Vervolgde Kerk in gebieden als Noord-Korea, Afrika en het Midden-Oosten. Het exacte programma verraden we nog niet, maar de avond staat in het teken verschillende landen die hoog op de Ranglijst Christenvervolging van Open Doors staan.

Samenkomst zoals in de Vervolgde Kerk 
De Geheime Kerk-avond is geen spel, we gaan geen vervolging nabootsen. We houden een samenkomst zoals ze dat in Vervolgde Kerk (graag zouden) doen. Het wordt een indringende ervaring. De Bijbelse realiteit en verhalen van vervolging komen dichterbij dan ooit. Je geloofsleven ontvangt een nieuwe impuls.

Locatie geheim, beperkt aantal plaatsen
De ‘echte’ geheime kerk weet vaak niet van tevoren waar ze samenkomt. Ook wij houden de locatie tot 48 uur voor aanvang geheim. Toegang is gratis, wel wordt er een collecte gehouden. LET OP: het aantal plaatsen is beperkt. Registreer je daarom nu via www.geheimekerk.nl.

Wat: Geheime Kerk-avond in regio Drachten
Wanneer: 3 juni, 20.00-21.30 uur (zaal open: 19.30 uur)
Waar: Exacte locatie is geheim, deelnemers krijgen twee dagen voor aanvang e-mail
Toegang: gratis
Registreren: www.geheimekerk.nl
Kun je meerdere personen tegelijk registreren? Ja

De Geheime Kerk-avond is een initiatief van schrijver Jan Vermeer (www.schrijver-janvermeer.nl). Hij schreef eerder onder meer de internationale bestsellers Kameraad Zhang en Vermist in Noord-Korea over vervolgde christenen in Noord-Korea. Hij is werkzaam voor Open Doors International en reist de wereld over om de verhalen van vervolgde christenen op te tekenen.