Home>Actueel>Nieuws>De Alpha-cursus gaat van weer start!

De Alpha-cursus gaat van weer start!

20 januari 2017

Op 24 januari a.s. start er opnieuw een Alpha voor volwassenen. De Alpha biedt in 10 avonden en 1 weekend een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof.

Op verschillende manieren kan je mensen uit jouw eigen omgeving uitnodigen om (samen) naar de startavond te gaan om te ontdekken of de Alpha iets voor jou of jullie is. Daarvoor liggen speciale uitnodigingskaarten en ander PR-materiaal klaar in de hal.
De Alpha-startavond vindt plaats op dinsdagavond 24 januari en wordt gehouden in het Landbouwmuseum in Veenklooster. De avond begint om 18:30 uur en iedereen is van harte welkom. We starten met een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een introductie op de Alpha-cursus.

Wat kan jij doen:
- bid voor nieuwe Alpha-deelnemers;
- nodig jouw vrienden, familie, bekenden uit voor de Alpha-cursus en kom met hen mee naar de Alpha-startavond. PR-materiaal hiervoor ligt klaar in de hal;
- meehelpen bij de organisatie van de avond. We zoeken nog kokers voor de maaltijden;
- bidden tijdens de Alpha-avond. Je kan je aanmelden voor de wekelijkse email met gebedspunten. Zo blijf je nauw betrokken bij en lever je een wezenlijke bijdrage aan de Alpha;
- aanmelden als deelnemer, voor de gebedsmail als koker kan via Hendrik Veenstra (hendrik_veenstra@hotmail.com) of via AlphaBuitenpost@gmail.com. Ook voor vragen kan je hier terecht.

De Alpha-cursus wordt georganiseerd met steun van de Christengemeente, de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) en de Protestantse Kerk van Buitenpost.