Home>Actueel>Nieuws>De Alpha-cursus gaat van weer start!

De Alpha-cursus gaat van weer start!

17 september 2015 De Alpha-cursus gaat van weer start!

Kom je ook samen met jouw collega, vriend(in) of familielid?

In Buitenpost wordt een Alpha-cursus voor volwassenen gegeven die start op maandagavond 28 september a.s. De Alpha-cursus biedt in 10 avonden en 1 weekend een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Het biedt mensen op een ontspannen manier de gelegenheid om meer te leren over het christelijk geloof.

Op verschillende manieren kan je mensen uit jouw eigen omgeving uitnodigen voor de Alpha-startavond. Daarvoor liggen speciale uitnodigingskaarten en ander PR-materiaal klaar in de hal van het kerkgebouw.

De Alpha-startavond vindt plaats op maandag 28 september en wordt gehouden in zorgboerderij Elzenhiem in Kollum. De avond begint om 18:30 uur en iedereen is van harte welkom. We starten met een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een introductie op de Alpha-cursus.

Wat kan jij doen:

- bid voor nieuwe Alpha-deelnemers.
- nodig jouw vrienden, familie, bekenden uit voor de Alpha-cursus en kom met hen mee naar de Alpha-startavond. PR-materiaal hiervoor ligt klaar in de hal.
- meehelpen bij de organisatie van de avond. We zoeken nog kokers voor de maaltijden.
- bidden tijdens de Alpha-avond. Je kan je aanmelden voor de wekelijkse email met gebedspunten. Zo blijf je nauw betrokken bij en lever je een wezenlijke bijdrage aan de Alpha.
- Aanmelden voor de gebedsmail, als deelnemer of als koker kan via alpha@butterfly.nu. Ook voor vragen kan je hier terecht.

De Alpha-cursus wordt georganiseerd met steun van drie kerken uit Buitenpost: de Christengemeente, de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) en de Protestantse Kerk.