Home>Actueel>Nieuws>De Alpha-cursus gaat van weer start

De Alpha-cursus gaat van weer start

7 januari 2015 De Alpha-cursus gaat van weer start

Kom je ook samen met jouw collega, vriend(in) of familielid?

In Buitenpost wordt een Alphacursus voor volwassenen gegeven die start op maandagavond 19 januari a.s. De Alphacursus biedt in tien avonden en één weekend een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Het biedt mensen op een ontspannen manier de gelegenheid om hier meer over te leren.

Op verschillende manieren kan je mensen uit jouw eigen omgeving uitnodigen voor de Alphastartavond. Daarvoor liggen speciale uitnodigingskaarten en ander PR-materiaal klaar in de hal van het kerkgebouw. De Alphastartavond vindt plaats op maandag 19 januari en wordt gehouden in zorgboerderij Elzenhiem in Kollum. De avond begint om 18:30 uur en iedereen is van harte welkom. We starten met een gezamenlijke maaltijd, gevolgd door een introductie op de Alphacursus.

Wat kan jij doen:
- bid voor nieuwe Alpha-deelnemers.
- nodig jouw vrienden, familie, bekenden uit voor de Alpha-cursus en kom met hen mee naar de Alpha-startavond. PR-materiaal hiervoor ligt klaar in de hal.
- meehelpen bij de organisatie van de avond. We zoeken nog kokers voor de maaltijd en mensen die willen meehelpen met de organisatie ervan.
- bidden tijdens de Alpha-avond. Je kan je aanmelden voor de wekelijkse email met gebedspunten.
- Aanmelden voor de gebedsmail, als deelnemer of als helper/koker kan via alpha@butterfly.nu. Ook voor vragen kan je hier terecht.

De Alpha-cursus wordt georganiseerd met steun van drie kerken uit Buitenpost: de Christengemeente, de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) en de Protestantse Kerk.