Home>Actueel>Nieuws>Crossroad 19 april

Crossroad 19 april

16 april 2015 Crossroad 19 april

Iedereen kent de momenten wel: je komt in een situatie terecht waarin je wordt gevraagd wat het geloof nu precies inhoudt, wat je allemaal ‘moet doen’ en ‘niet mag’, of wat het voor jou betekent. 

Je staat met je mond vol tanden en hebt eigenlijk geen flauw idee wat je daar op moet antwoorden. Toch wordt er van je verwacht dat je een antwoord klaar hebt. Maar is het nu altijd nodig om dit aan mensen te vertellen? Kun je ze dit niet op een andere manier duidelijk maken?

Nou en of. Niet alleen door middel van praten met mensen kun je mensen vertellen over het geloof. Ook met daden kun je een stukje laten zien van wat dit inhoudt. Tijdens de Crossroad van 19 april ga je erachter komen hoe je dit kunt doen. Het thema is dan ook niet voor niets ‘speech-less’. Oftewel, spreek soms iets minder, en doe iets meer. De dienst begint om 19.30 uur en Heije Wubs, docent aan het Gomarus College, zal spreken op deze avond. Uiteraard kan een stevig stukje muziek niet ontbreken. Ook daar wordt dus voor gezorgd. Het belooft een bijzondere dienst te worden, dus mis het niet!