Home>Actueel>Nieuws>Crossroad 15 februari - Have a break, talk to…

Crossroad 15 februari - Have a break, talk to Jesus

30 januari 2015 Crossroad 15 februari - Have a break, talk to Jesus

Geloven is vrij gemakkelijk wanneer het in je leven lekker loopt. School gaat prima, je voelt je goed en je zit lekker in je vel. Het is dan veel eenvoudiger om te geloven dan wanneer het allemaal niet zo soepel gaat in jouw leven.

De vraag is: heb jij ook in die moeilijke tijd het lef en het vertrouwen om te geloven? Vertrouw jij er ook in die situaties op dat God jou zal helpen? Of ben je misschien even helemaal klaar met het geloof…? Hoe sterk is jouw geloof nu eigenlijk en durf je daar ook over te praten? Sterker nog, neem je überhaupt wel eens een break om te praten met Jezus?

Op zondag 15 februari ga jij ontdekken wat een korte break voor jou kan betekenen. Op deze dag om 19.30 zal er namelijk een spiksplinternieuwe Crossroad plaatsvinden. De eerste van 2015! Het thema van deze dienst is ‘Have a break, talk to Jesus’. Neem al je vrienden, kennissen, collega’s, buren en familieleden mee om deze Crossroad mee te maken. Het belooft namelijk weer een supertoffe avond te worden. Mis het niet!!