Home>Actueel>Nieuws>Cornerstones – blindenschool Debre Zeit

Cornerstones – blindenschool Debre Zeit

23 januari 2020 23:00 uur

Misschien kunt u zich de foto’s van de kinderen van de blindenschool in Debre Zeit nog herinneren, die Henk Hoekstra onlangs heeft laten zien. Bij de cornerstones sparen we dit jaar voor deze blindenschool en mogen de kinderen elke cornerstones iets geven voor dit doel. Van harte aanbevolen!

Zondag 2 februari staat het bijbelverhaal over Ruth, die op weg gaat naar een voor haar onbekend land, centraal bij de cornerstones. In de middenbouw zal Gerard vd Wal ook iets vertellen over zijn ervaringen met het op reis gaan naar een onbekend land. Gerard heeft langere tijd in Debre Zeit gewoond en gewerkt en heeft daar nu nog steeds contacten. In maart staat voor hem een bezoek aan Debre Zeit op de planning.

Nu hebben we het plan opgepakt, om de kinderen van de blindenschool te verrassen met een klein kadootje van onze kinderen. Daar hebben we uw hulp bij nodig! We willen u vragen om samen met uw kind komende week na te denken over wat hij/zij mee kan nemen voor de kinderen van de blindenschool. Het kadootje moet niet te groot zijn (zelfde grootte als bij actie schoenendoos), maar wel van goede kwaliteit zijn, zodat de kinderen er voor langere tijd plezier aan beleven. Misschien wel speelgoed van uw kind waarmee niet meer wordt gespeeld? Bedenk daarbij ook, dat de kinderen niet kunnen zien, dus geen kleurboekjes oid.

Zondag 2 februari mogen de kadootjes worden meegenomen naar de cornerstones. Gerard neemt deze dan mee en zal ervoor zorgen dat het wordt bezorgd bij de blindenschool.

Mede namens de kinderen van de blindenschool hartelijk bedankt!