Home>Actueel>Nieuws>Collecte 27 nov: Stichting Help de ouderen in…

Collecte 27 nov: Stichting Help de ouderen in Armeniƫ

24 november 2016

In september zijn we -Henk Hoekstra en Simon en Thea Hoekstra- weer als stichting met een paar sponsors naar Armenië geweest.

We zagen dat er nog niet veel veranderd was. De ouderen wonen nog steeds in krotten of oude containers die er steeds armoediger uitzien. Veel lekkage en verval. Ze krijgen weinig tot geen steun van de regering daar. Maar als wij dan komen dan vragen ze krijgen we ook weer hout voor de kachel en eten? Als we hen dat toezeggen zijn ze weer helemaal opgelucht en zien ze niet meer zo tegen de winter op. Het kan daar wel meer dan 20 graden vriezen. Als de ouderen niet geholpen worden dan zullen sommigen het niet overleven.
Zoals u zult begrijpen hebben we veel geld nodig om deze ouderen te blijven steunen. De lekkages moeten worden verholpen etc… We geven ook nog noodhulp voor gezinnen als dat zo op ons pad komt.

Zondag 27 november is de collecte voor de stichting help de ouderen in Armenië. Wij en zij rekenen natuurlijk weer op uw steun. Voor vragen kunt u ook altijd bij ons terecht. In de dienst zullen we u er meer over vertellen over Stichting Help de ouderen in Armenië (http://www.helpdeoudereninarmenie.nl/, rekeningnummer: NL60 RABO 0127481419 t.n.v. Stichting help de ouderen in Armenië te Buitenpost).