Home>Actueel>Nieuws>Alpha feestavond 14 december

Alpha feestavond 14 december

1 december 2015 Alpha feestavond 14 december

Traditioneel is de laatste avond van de Alpha, dit keer op 14 december a.s., een feestavond die ook bedoeld is voor iedereen die wat meer over de cursus wil weten en wellicht wil aansluiten bij de Alpha-cursus van komend seizoen.

Je kunt proeven hoe het er op een Alpha-avond aan toe gaat en kennismaken met het Alpha-team. Het is dus een open avond waarin belangstellenden de deelnemers kunnen ontmoeten om van hun ervaringen te horen. Ken je potentiële deelnemers (en dat kunnen zowel zoekers, jonggelovigen als 'veteranen' zijn), dan kan je hen hiervoor ook uitnodigen. Je mag natuurlijk ook gezellig met hen meekomen of zelfs in je eentje!
Het onderwerp van de avond heeft de uitdagende titel: "Het christelijk geloof - saai, onwaar en achterhaald?” De avond wordt gehouden in Het Lichtbaken (Marconistraat 5 te Buitenpost) en begint om 18:30 uur met (natuurlijk!) de maaltijd. Het is daarom handig dat iedereen zich hiervoor even aanmeldt, zodat we weten op hoeveel eters we moeten rekenen. Aanmelden kan door een mailtje je sturen naar: alpha@butterfly.nu
Hopelijk tot ziens op maandagavond 14 december!