Home>Actueel>Nieuws>16 maart Paasconcert 'HOOP IN MIJ'

16 maart Paasconcert 'HOOP IN MIJ'

15 februari 2019 20:00 uur 16 maart  Paasconcert 'HOOP IN MIJ'

De 40 dagen tijd heeft in kerken een duidelijk doel. Deze periode voor Pasen staat in het teken van bezinning en verstillen; overdenking en dankzegging. Het is een tijd waarin stil gestaan wordt bij de essentie van het christelijk geloof: het offer van Jezus en de eeuwige hoop die daaruit voort kwam.

Samen met ‘Zingen In De Kerk’ presenteert Reyer dit jaar de ‘Hoop In Mij’ paastour: twaalf avonden waarop aanbidding en verstillen hand in hand gaan, op weg naar het paasfeest.

Tijdens de ‘Hoop In Mij’ paastour verzorgen Reyer en zijn band intieme aanbiddingsavonden die ruimte geven voor overdenking. Met een akoestische setting en aanbiddingsliederen die de essentie van Pasen raken, ontstaan bijzondere muzikale momenten in de 40 dagen tijd, waarin de boodschap minstens zo intens doorklinkt in het hart als de liederen dat doen. "De boodschap van Pasen is de absolute basis van ons geloof” aldus Reyer. “Voor mij is het essentieel dat we stilstaan bij wat het offer van Jezus voor ons betekent en dat we het Leven mogen vieren wat Hij ons heeft gegeven.”

Op 16 maart vindt dit concert plaats in het Lichtbaken. Aanvang 20.00 uur. Kaarten kunnen besteld worden via www.zingenindekerk.nl

Meer informatie over Reyer is te vinden op www.reyer-music.com.