Home>Actueel>Nieuws
Studieavond met ds. Kees van Velzen

Studieavond met ds. Kees van Velzen

15 september 11:00 uur

Op woensdag 17 oktober is er van 19.30-21.30 uur in Het Lichtbaken, Marconistraat 5 in Buitenpost een studieavond met ds. Kees van Velzen, spreker voor de stichting Christenen voor Israël. 

*Bazuingeschal?!*

*Bazuingeschal?!*

15 september 10:00 uur

Bij ons is het idee ontstaan om een keer iets met een groepje koperblazers te doen in of rond de diensten. Er zijn binnen de gemeente meerdere mensen die een koperinstrument bespelen en dat willen we graag inzetten tot eer van God. Op die manier willen we elkaars talenten gebruiken.

We willen eerst een keer met elkaar een avond samen wat spelen en overleggen wat ieder wil en kan.

Om niemand te passeren doen we een oproep om te zien wie mee wíl en kán doen. Speel je een koperinstrument en heb je belangstelling? Geef je dan op!

Wil je de volgende vragen in je mail beantwoorden?

-          Wil je meedoen om in of rond een dienst mee te spelen in een groep koperblazers?

-          Zo ja, hoe vaak? 1 x per half jaar/kwartaal of anders?

-          Welk instrument bespeel je?

-          In welke toonsoort is je instrument gestemd?


Wil je uiterlijk 26 september je belangstelling aangeven bij Corien Bijma (corienbijma@outlook.com) of  bij Erik Tavenier (eriktavenier@gmail.com)!

Team Muziek

Open Doors-dag 20 oktober 2018

Open Doors-dag 20 oktober 2018

12 september 16:00 uur

De Open Doors-dag 2018 staat in het teken van het thema ‘Eén in Hem’. Als christenen wereldwijd maken we deel uit van één Lichaam. Met onze Here Jezus als Hoofd. We ervaren allemaal stormen in ons leven: twijfel, vervolging, problemen op school of in ons gezin. Juist in die moeilijkheden mogen we blijven vertrouwen op de Here Jezus. We zijn immers verbonden met Hem. We zijn ook verbonden aan elkaar. We mogen van elkaar leren hoe we kunnen blijven geloven en vertrouwen. 

Lees meer
Liedlijsten cornerstones

Liedlijsten cornerstones

12 september 15:00 uur

Komend seizoen willen we binnen de Cornerstones gaan werken met vaste liedjes die we gaan zingen. We hebben daarvoor een lijst met liedjes samengesteld.
Er is er één voor de onderbouw en één voor de middenbouw. Elke week wordt er uit deze lijst gezongen mogelijk aangevuld met een lied wat de kinderen aandragen of wat passend is bij het thema van die ochtend.Op de lijst staan bekende liedjes, maar ook minder bekende liedjes. Misschien is het een idee om thuis ook een keer deze liedjes samen te luisteren of te zingen. Hieronder vindt u de link naar de liedlijsten.

Veel zing- en luisterplezier!

groeten Team Cornerstones

Liedlijsten cornerstones:

Cornerstones onderbouw 2018/2019:  https://www.youtube.com/playlist?list=PLeRkE_DdnCvcQ0LxfX015O2UB2igjvxxp

Cornerstones middenbouw 2018-2019 - https://www.youtube.com/playlist?list=PLeRkE_DdnCvcIum4XVR_b7qqmODnMvh57

Lammetjesdag

Lammetjesdag

5 september 20:00 uur

Op zaterdag 29 september is het lammetjesdag, de start van het nieuwe seizoen kinderwerk. Deze dag komt theatergroep De Vliegende Speeldoos naar ons toe om samen met de kinderen van 4 – 12 jaar (basisschool) de musical Mozes in te studeren. Samen met echte acteurs, zangers en dansers gaan we de musical instuderen om aan het einde van de dag een fantastisch optreden te geven.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, geef je dan snel op via kinderwerk@outlook.com 

Wilt u/jij komen kijken naar deze fantastische musical? Dat vinden we erg fijn! Het is wel nodig om hiervoor (gratis) kaarten te reserveren. Dat kan via www.zingenindekerk.nl  Let wel: de musical is niet toegankelijk voor kinderen onder de 4 jaar, voor hen is er oppas.