Home>Actueel>Nieuws
Oproep medewerkers SUMMERKIDS 2018

Oproep medewerkers SUMMERKIDS 2018

19 februari 14:00 uur

In de 6 weken van de zomervakantie draait team kinderwerk geen programma. Daarvoor in de plaats is er SUMMERKIDS. Een leuk gezellig en zomers programma voor de kinderen van de basisschool.

Lees meer
Jeugdwerk

Jeugdwerk

19 januari

De jeugdmeetings blijven goed bezocht worden door de tieners en we merken dat veel tieners zich thuisvoelen en dat er goede gesprekken zijn. Ik ben erg dankbaar dat zoveel gemeenteleden hun steentje bijdragen door te koken en vaak ook gezellig mee te eten. Ook voor de tweede helft van het seizoen zijn we nog op zoek naar kokers, als het u wat lijkt geef dat dan aan op het ‘kookpapier’ op een zuil in de ontmoetingsruimte.

De jeugdmeetings zijn altijd op de eerste en derde zondag van de maand (dus de 5e zondag niet). De komende jeugdmeetings zijn op 21 januari, 4 februari en 18 februari. Zoals u wellicht weet start op 21 januari de week van gebed en ook als jeugdwerk willen we daar over nadenken en over in gesprek gaan.

Namens team Jeugd,
Peter Poort

Voor ouders van tieners 12 - 17 jaar

Voor ouders van tieners 12 - 17 jaar

19 januari

Het afgelopen jaar zijn een aantal tieners met een paar jeugdleiders van onze gemeente naar Square gegaan. Square is een geweldig interkerkelijk tiener-evenement dat ieder jaar tijdens het hemelvaartweekend (11 - 13 mei) wordt georganiseerd. Er zijn hoogstaande activiteiten en diepgaande ontmoetingen. Heel veel tieners die een keer naar Square zijn geweest geven aan dat dit weekend een flinke boost voor hun geloof heeft betekend!

Lees meer
Zondag 19 februari geen Rock Steady

Zondag 19 februari geen Rock Steady

Zondag 19 februari is er geen Rock Steady, dit in verband met de Kinderdienst die dan wordt gehouden.