Home>Actueel>Nieuws>Zestig vragen van christenen over opvattingen…

2 februari 2015 Zestig vragen van christenen over opvattingen, gebruiken & tradities binnen het Jodendom

Te koop: het boek Zestig vragen van christenen over opvattingen, gebruiken & tradities binnen het Jodendom.

Dit zeer toegankelijke boek beantwoordt vele vragen. Dr. Michael Brown, zelf een Joodse gelovige, geeft duidelijk antwoorden op vragen over moderne en historische Joodse gewoonten. Hij gaat ook uitgebreid in op vragen die christenen hebben over hun relatie met allerlei Joodse gebruiken & gewoonten.

De oudsten van de gemeente bevelen dit praktische boek van harte aan. We zien dit als één van de beste boeken welke de laatste jaren is uitgebracht.

Voor een bedrag van €22,50 te bestellen bij Gerrit Lolkema - g.t.lolkema@christengemeentebuitenpost.nl.