Home>Actueel>Nieuws>Voorjaarsacties Diaconaat

Voorjaarsacties Diaconaat

20 maart 2015 10:00 uur Voorjaarsacties Diaconaat

Net als vorig jaar willen we als diaconie dit voorjaar weer een aantal acties opstarten in de aanloop naar Pasen en ons weer bepalen bij onze opdracht als christenen om voor onze naasten klaar te staan.

Als team Diaconaat willen wij in dat kader weer een aantal acties opstarten zodat we als gemeente aan deze opdracht gehoor geven. Natuurlijk is dat niet voldoende! Maar wij roepen u ook op om thuis concreet handen en voeten te geven aan onze opdracht; nodig de komende tijd bijvoorbeeld iemand eens uit voor een kop koffie of een maaltijd, bezoek eens iemand en/of praat met iemand over Jezus Christus. De acties die wie de komende tijd organiseren zijn:

28 maart 2015: Toneelstuk Esther
Om 19.30 uur bent u welkom in theater het Lichtbaken. Dan wordt het toneelstuk Esther opgevoerd. Het is een leuk toneelstuk voor jong, jeugd en oud! Komt allen! Na het toneelstuk is er de mogelijkheid om in de ontmoetingsruimte na te praten onder het genot van een hapje en een snapje.

Haken en breien voor Armenië 2015
Doe mee met het haken en breien van dekens. Inmiddels hebben zich ruim 20 dames gemeld om mee te doen met het haken en breien van dekens. Je kunt nog steeds mee doen. Meld je aan via diaconaat@christengemeentebuitenpost.nl of bij Sjoertje Bergsma en/of Gretha de Boer. De vereiste maat van de vierkantjes is 25 cm x 25 cm.

Doneer wol voor het haken en breien. Voor het haken en breien van dekens is ook een hele boel wol nodig! Daarom vragen we u allen om wol te doneren. Vanaf zondag 22 maart a.s. zal in de hal/de ontmoetingsruimte een bak staan waarin u de bollen wol kunt doen. Het maakt niet uit welke kleur of wat voor soort wol/garen u doneert. De wol moet natuurlijk niet te dun zijn en ook niet erg dik. De mooiste dikte is nummer 4 t/m 7 (staat op de wikkel van de bollen wol vaak bij het tekentje van de brei en haaknaalden; wijst zich vanzelf).
Alvast bedankt voor uw donatie!