Home>Actueel>Nieuws>Volleybaltoernooi zaterdag 28 maart

Volleybaltoernooi zaterdag 28 maart

19 februari 2015 Volleybaltoernooi zaterdag 28 maart

Wie gaat er dit jaar aan de haal met die prachtige beker? Worden het net als vorig jaar weer de druistige balvirtuozen onder leiding van Sietse Lolkema, of weten de oudsten dit jaar wel een deuk in een pakje boter te slaan? Of staat er dit jaar misschien een ander team op om een greep te doen naar de titel?

De met stof overladen sportschoenen mogen binnenkort weer van de plank worden gehaald. Op zaterdag 28 maart van 13.00 tot 17:00 uur is het namelijk weer tijd voor het jaarlijkse volleybaltoernooi! In de beruchte volleybaltempel van Buitenpost, sporthal ‘de Houtmoune’, zal er gestreden worden om de prestigieuze bokaal van de Christengemeente. En niet te vergeten, de eer staat natuurlijk ook op het spel. Denk je dat jij met jouw team kans maakt op een van die ereplaatsen? Of heb je gewoon zin om samen met vele andere gemeenteleden een middagje lekker in beweging te zijn? Geef je team dan snel op!

Hoe geef ik ons op?
Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar teamjeugdwerk@gmail.com, of door jullie team op te geven via de inschrijflijsten in de ontmoetingshal. Vermeld – indien je je via de mail opgeeft – zowel de teamleden, als de contactpersoon en zijn of haar telefoonnummer. Geef ook aan wat jullie teamnaam is. Let op: elk team moet uit minimaal zes personen bestaan. De samenstelling (jong/oud, man/vrouw) is geheel naar eigen wens. Er is dan ook geen leeftijdsgrens aan verbonden. Meedoen is echter wel op eigen risico!

De kosten voor dit evenement bedragen per team €10,-. Opgeven kan tot en met 15 maart. Zorg ervoor dat je je snel opgeeft, want er kan maar een beperkt aantal teams meedoen.

Het inschrijfgeld mag worden overgemaakt op de volgende rekening: NL51 RABO 0356443388 t.n.v. Christengemeente Buitenpost – beschrijving: volleybaltoernooi 2015 + teamnaam. De aanmelding is pas definitief wanneer het verschuldigde bedrag is overgemaakt!

Zaterdag 28 maart 13:00 – 17:00 uur
Sporthal ‘de Houtmoune’ te Buitenpost
Kosten: €10,- per team
Opgeven kan tot 15 maart via de mail of inschrijflijsten