Home>Actueel>Nieuws>Verkiezing oudstenechtpaar

Verkiezing oudstenechtpaar

19 augustus 2016

In de dienst van zondag 17 juli hebben Paul en Ramona de Cock aangegeven dat ze de gemeente gaan verlaten. Paul heeft een baan aangeboden gekregen in Noord-Ierland en hij gaat dan ook met zijn gezin daarheen verhuizen.

Dit lag al een tijdje in de lijn der verwachting, maar toch leek het er op dat ze hier zouden blijven. We hadden hen ook graag behouden voor de gemeente, maar de Heer heeft andere plannen met hen en ze zullen dus naar Noord-Ierland (terug) gaan. Aangezien ze ook als oudstenechtpaar binnen de gemeente werkzaam zijn, is er na 1 september een vacature ontstaan in het oudstenteam.
De gemeente wordt daarom opgeroepen om te bidden voor echtparen uit de gemeente die in aanmerking kunnen komen voor het ambt van oudste.
U wordt verzocht om de namen van de kandidaat-echtparen die u voor wilt dragen schriftelijk of per mail in te dienen bij het secretariaat van het oudstenteam: zr. Ryan Wilzing, Marconistraat 5, email: secretariaat@christengemeentebuitenpost.nl. U heeft hiervoor tot 1 september a.s. de tijd.
Het vervolg van de procedure en de tijdsplanning m.b.t. het verkiezen van een nieuw oudstenechtpaar zullen worden beschreven in De Sjofar van september 2016.

De oudstenraad