Home>Actueel>Nieuws>Vakantieperiode

Vakantieperiode

23 juni 2017

De vakantieperiode is aanstaande en daarmee zijn ook de meeste activiteiten binnen onze gemeente op een laag pitje komen te staan. Veel van de teams zijn nu al wat aan het afbouwen en de meeste groeigroepen zijn inmiddels ook gestopt. Het is tijd om even afstand te nemen, op te laden, andere mensen te ontmoeten en rust te nemen.

Natuurlijk blijven we elkaar ontmoeten in de diensten en dat is zeker belangrijk om te blijven doen. Er zullen vast broeders en zusters zijn die een aantal weken 'uit beeld zijn', maar er zijn ook die thuis blijven en blijven genieten van de ontmoeting met God en met elkaar.
Ook de oudstenraad zal een periode van rust nemen. Op 5 juli a.s. zal de laatste vergadering zijn en begin september zullen we de vergaderingen hervatten.  Dit houdt in dat we in deze periode niet optimaal kunnen reageren op mailing en brieven vanuit de gemeente. We verwachten dat u dat zult begrijpen en daarmee rekening gaat houden. De afwezigheid van de oudsten, voorganger en jeugdwerker in de vakantietijd wordt hieronder vermeld. Bij bijzonderheden kan contact opgenomen worden met één van hen.

We willen als oudstenraad iedereen een gezegende tijd toewensen, geniet van de zomer en blijf dichtbij Hem, onze Heer Jezus Christus.

Afwezigheid voorganger, oudstenraad en jeugdwerker zomervakantie 2017

Wie Awezig van