Home>Actueel>Nieuws>Vacature coördinator Pijler Vormen

Vacature coördinator Pijler Vormen

11 juni 2015

Voor de stafraad zijn wij op zoek naar een coördinator pijler Vormen. Als coördinator binnen deze pijler ben je, in samenwerking met de jeugdwerker, verantwoordelijk voor het kinder- en jeugdwerk, team (jeugd)onderwijs en de groeigroepen.

De visie op de rol als coördinator pijler Vormen hebben wij als Christengemeente als volgt omschreven: Hij/zij is een dienende leider die faciliteert, coördineert en coacht. Hij/zij houdt van initiatief nemen, kan visie vorm geven en heeft een creatieve geest. Als coördinator Vormen draag je gemeenschappelijke verantwoordelijkheid over de pijler. Je doet dit namelijk altijd samen en in overleg met jouw teamleiders.

Lijkt jou dit iets? Of ken jij iemand die jij geschikt acht? Dan kun je reageren t/m 15 augustus a.s. naar stafraad@christengemeentebuitenpost.nl. Graag met een korte maar duidelijke motivatie. Op basis van alle reacties zullen wij een selectie maken en misschien jou wel uitnodigen. Wij zien uit naar de reacties!

Namens de stafraad,
Halbe Bergsma