Home>Actueel>Nieuws>Themadienst 12 juni: Eén in lichaam, één i…

Themadienst 12 juni: Eén in lichaam, één in Geest

10 juni 2016

'Ons lichaam bestaat uit vele delen, maar al die delen samen vormen één lichaam. Zo is het ook met Christus. Want de Geest heeft ons allemaal door de doop tot één lichaam samengevoegd: Het lichaam van Christus.
God, heeft alle verschillende delen in een lichaam gezet, zoals Hij het goed vond. Als er maar één deel was, zou u niet van een lichaam kunnen spreken. Maar er zijn vele delen en samen vormen zij één lichaam. Het oog kan niet tegen de hand zeggen: "Ik heb je niet nodig". En het hoofd kan ook niet tegen de voet zeggen: "Ik heb jullie niet nodig." De delen die het meest kwetsbaar schijnen, lijken juist het meest nodig te zijn.' 1 Corinthiërs 12: 12,13 en 18-22.

Wij gaan de bijbeltekst hierboven werkelijkheid laten worden in de dienst komende zondagmorgen. We gaan met elkaar laten zien dat we samen één kerk zijn en dat we alle teams/leden  nodig hebben om deze gemeente te vormen.

De bedoeling van deze morgen is de gemeente en onze voorganger, Matthias Deleu, laten zien welke teams er allemaal zijn en wat ze allemaal doen.

Diverse teams hebben iets creatiefs in elkaar gezet en zullen dit zondagmorgen aan de gemeente en Matthias Deleu presenteren. Kom allemaal!