Home>Actueel>Nieuws>Team jeugd - broodje knakworst

Team jeugd - broodje knakworst

19 april 2018 15:00 uur

De afgelopen jeugdmeeting hebben we voor de jeugd een gezellige avond georganiseerd met o.a. verf spuiten, handlettering, gamen, spijkerslaan, escaperoom en nog meer leuke spellen. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond.  Gelukkig mogen we nog even door! 

6 Mei hebben we nog een jeugdmeeting waarvoor we nog vier ‘kokers’ zoeken. Kokers tussen aanhalingstekens, want de tieners hebben aangegeven dat ze graag broodjes knakworst willen eten. Wellicht wordt dat een nieuwe ‘traditie’ ;) Gemeenteleden die dat willen regelen, kunnen dat aangeven op het ‘kookpapier’ op de zuil in de ontmoetingsruimte of een mail sturen naar jeugdwerker@christengemeentebuitenpost.nl. Vanaf deze plaats willen we ook alle kokers van het afgelopen jaar hartelijk bedanken voor al het lekkere eten wat jullie voor ons hebben klaargemaakt!

In het hemelvaartweekend gaan we met een mooie groep tieners naar square. Een prachtig weekend met veel plezier, geloofsopbouwende gesprekken en mooie ontmoetingen. We hopen en bidden dat alle tieners daar een boost mogen krijgen in hun relatie met God. Als je nog twijfelt, aanmelden kan nog steeds op square.frl 

Als laatste zoeken we voor komend seizoen nieuwe mensen voor team jeugd. We willen graag dat op alle groepen twee leiders staan om elkaar te helpen en te versterken. Over het algemeen is het afgelopen seizoen goed gegaan en mochten we veel mooie momenten met de tieners beleven en goede gesprekken met ze hebben. Tegelijkertijd verlangen we naar nog meer groei bij de tieners en we hopen dat er mensen zijn die van God houden en van de tieners en hun talenten daarvoor willen inzetten. Voor vragen en aanmeldingen of suggesties kun je mij altijd mailen  jeugdwerker@christengemeentebuitenpost.nl of bellen mag natuurlijk ook! 

Namens Team Jeugd,

Peter Poort