Home>Actueel>Nieuws>Square en komende jeugdmeetings

Square en komende jeugdmeetings

9 maart 16:00 uur

In de afgelopen nieuwsbrieven stond dat ouders gebruik konden maken van een korting die we namens het jeugdwerk aanbieden. Als je hier als ouders gebruik van wilt maken kun je de nota mailen naar jeugdwerker@christengemeentebuitenpost.nl In de vorige berichten stond een verkeerd email-adres, excuses daarvoor.
Inmiddels merken dat we met een flinke groep tieners en leiders naar square gaan. Gaaf! We hopen op een geslaagd en gezegend weekend.

Het jeugdwerkseizoen is inmiddels al een flink eind gevorderd. De komende jeugdmeetings hebben een andere invulling dan normaal:

18 maart: In verband met het concert van Marcel en Lydia Zimmer, gaan we niet eerst eten en daarna in groepen uit elkaar, maar houden we een filmavond. Deze avond begint om 19.00! Eten mag je deze keer thuis doen, maar om 19.00 uur starten we de films, voor chips en fris zorgen wij natuurlijk. Als je liever naar het concert van Marcel en Lydia Zimmer wilt, kan dat ook!

1 april: Op 1 april is er geen jeugdmeeting omdat het pasen is.

15 april: Op deze zondag houden we een avond met allerlei leuke activiteiten: gamen, spijkerslaan, verf spuiten, handlettering, allerlei spellen, escaperoom etc. Het belooft een geweldige avond te worden dus geef je op via  jeugdwerker@christengemeentebuitenpost.nl of bij je eigen jeugdleider.
Start is om 17.00 uur.