Home>Actueel>Nieuws>Sociale vaardigheidstraining

Sociale vaardigheidstraining

13 november 2015 07:00 uur

Net zoals vorig jaar wil ik u weer de mogelijkheid geven om uw kind op te geven voor een sociale vaardigheidstraining in ons gebouw van de Christengemeente.

Het is tegenwoordig niet zo gemakkelijk voor een kind om zich sociaal en emotioneel staande te houden in deze wereld van haast en presteren. De lat wordt steeds hoger gelegd. Mag je er nog zijn zoals je door God geschapen bent?
De kinderen gaan o.a. werken aan hun zelfvertrouwen, hoe je sociaal met anderen omgaat, het leren inzien dat de beleving van emoties bij ieder weer anders is en nog veel meer.
Er wordt gewerkt met een groepje van 4 kinderen op een tijd die wij samen afspreken. Wij komen 10 keer bij elkaar en bij genoeg deelname beginnen wij in januari 2015. U kunt uw kind tot 6 december 2015 opgeven bij:Boukje Rauwerda-Bijlsma (tel: 0511-542889 / brauwerdab@hotmail.com / gemeentezorg@christengemeentebuitenpost.nl)