Home>Actueel>Nieuws>Slotactiviteit tieners

Slotactiviteit tieners

7 juni 17:00 uur

Het kerkelijk seizoen is bijna weer ten einde en daarmee ook het jeugdwerkseizoen. Gelukkig hebben we nog een prachtige afsluiter voor alle tieners!

Zaterdag 23 juni gaan we met de tieners naar Hogeland Outdoor in Winsum(Gr). Daar wachten verschillende activiteiten op ons waaraan we mee kunnen doen: bubbelvoetbal, klimmen, bootje varen, kabelbaan over het water, touwtrekken, survivalklim over het water, boogschieten, paintball en archery tag voor elk wat wils. Als we klaar zijn met de activiteiten eten we met z’n allen patat.

Omdat Hogeland Outdoor wil weten met hoeveel mensen we komen, is opgave verplicht. Alle tieners (of hun ouders) kunnen zich opgeven bij hun jeugdleider of via jeugdwerker@christengemeentebuitenpost.nl. Opgave kan tot en met 17 juni.
We vragen van alle deelnemers een eigen bijdrage van 5 euro.

Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het zijn dat we extra chauffeurs nodig hebben. Als er gemeenteleden / ouders zijn die willen rijden, dan zou dat heel fijn zijn! Aanmelden kan via jeugdwerker@christengemeentebuitenpost.nl. Chauffeurs mogen natuurlijk ook meedoen met de activiteiten.

Net zoals bij eerdere activiteiten vertrekken we vanaf 2 locaties. We vertrekken om 13.00 uur vanaf de kerk in Buitenpost (dus aanwezig om 12.45) en om ongeveer 13.15 uur vanaf de jumbo in Grijpskerk. We verwachten rond 19.00 uur weer terug te zijn. Als je je aanmeldt graag vermelden vanaf welke plek je vertrekt.

Namens team Jeugd,
Peter Poort