Home>Actueel>Nieuws>Programma Startweekend 2015 - 18, 19, 20 sept…

Programma Startweekend 2015 - 18, 19, 20 september

3 september 2015

Het programma van het startweekend is bekend! De flyers zijn uitgedeeld en hier is een uitgebreidere beschrijving van het startweekend te lezen.

Het thema dat dit hele weekend centraal staat is “Binnenstebuiten”. Als gemeente willen we missionair zijn en naar buiten treden, ook willen we investeren in het bouwen aan onze relatie met God. Tijdens dit weekend willen we hier met elkaar bij stilstaan en meer in gaan ontdekken.

Vrijdag 18 september

12.30 uur – ± 16.00 uur: Lunch en daarna een uitstapje naar de Kruidhof in Buitenpost inclusief koffie/thee met wat lekkers voor de “Jeugd van vroeger”, ofwel iedereen ouder dan 55 jaar. Wel graag van tevoren aanmelden, dit kan tot 12 september bij Ramona de Cock of Corien Bijma.

20.00 uur:  Bioscoopavond voor de jeugd van nu, ofwel voor alle jeugd vanaf 12 jaar. Film: God’s not dead. “Bios-versnaperingen” verkrijgbaar tegen kleine vergoeding.

Zaterdag 19 september

13.30 uur –16.30 uur: Lammetjesdag voor alle kinderen vanaf 3 jaar. Een leuke, actieve, gezellige middag met allerlei leuke activiteiten!

19.30 uur: Praisedienst voor iedereen! Samen zingen, bidden en God groot maken. Hem ontmoeten door muziek en aanbidding en je binnenste laten vullen met Zijn liefde.

Zondag 20 september - Startzondag

10.00 uur: Kerkdienst in het teken van de start van het nieuwe seizoen. De spreker deze ochtend is Br. T. van der Velde.

11.30 uur: Vrijwilligersmarkt in de kerkzaal – diverse teams van de Christengemeente laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Drink gezellig een bakje koffie/thee in de ontmoetingsruimte en loop een rondje over de vrijwilligersmarkt om te kijken wat er zich allemaal afspeelt binnen de gemeente aan teams en activiteiten.

12.30 uur: Picknick in the park –  Met elkaar “picknicken” op het Mejontsmaveld in Buitenpost. In de bijlage is meer informatie te vinden over deze picknick.

We hopen er met elkaar een mooi, verbindend en opbouwend weekend van te maken! Heb je nog vragen over het weekend? Neem dan contact op met Ramona de Cock of Corien Bijma.

Bijlagen

Picknick in the park